How to make
Poached Egg with French Baguette
with sautéed mushroom and Cherry Tomato
Ingredients for poached eggs:
1. 2 eggs
2. 1 tsp. Salt, oregano ,basil and peeper powder.
3. 3 cup of water of boiling water
To serve sprinkle salt oregano basil and pepper when ready to serve
Ingredients for bread and cherry tomato:
Ingredients for sautéed mushroom:
Method:
1. 1 tbs. butter
2. 1 French baguette (you can find this in your local supermarket or Spinneys)
1. 1 tbs. butter
2. 8 brown mushrooms chopped ( can be substituted for white )
3. 1/2 tbs. oregano
4. 1/2 tbs. pepper powder
Method:
1. Place the water in a pan and bring to a boil
2. Then break an egg in a separate bowl and then pour into the water. ( If you are confident that you can break an egg without cracking the yolk you can do it directly
3. Leave in the water for 1 minute the egg will turn white into a packet form.Then take it out and leave aside.
4. In a frying pan add butter and then place the French baguette cut pieces until they form a light brown crust. Then rest aside.
5. Then place a few cherry tomatoes in the frying pan and cook until they become soft.
5. Then place a few cherry tomatoes in the frying pan and cook until they become soft.
6. Then in a frying pan heat a tsp. of oil for 2 mins.Then add garlic and place mushrooms oregano and pepper. Cook till the mushrooms turn a golden brown.
7. Place the poached egg on top of the french bread and serve with mushrooms and cherry tomato.
7. Place the poached egg on top of the french bread and serve with mushrooms and cherry tomato.
8. Sprinkle oregano pepper salt and basil powder on top
المكونات لبيض مسلوق:
1. بيضتين
2. ملعقة ملح، فلفل اسود، زعتر، و ريحان
3. ٣ اكواب من الماء المغلي
يرش الملح و الريحان و الزعتر والفلفل الاسود عندما تصبح جاهزة للاكل
المكونات للخبز وطماطم الكرز:
1. ملعقة زبدة
2. (الرغيف/الخبز الفرنسي (يمكنك العثور على هذا في السوبر ماركت المحلية الخاصة بك أو سبينيس
المكونات للفطر مقلي:
1. ملعقة زبدة
2. (٨ حبات الفطر البني المفروم (يمكن أن تكون بديلا للأبيض
3. نصف ملعقة زعتر
4. نصف ملعضا فلفل اسود
الطريقة:
1. وضع الماء في الجدر وتقديمه ليغلي
2. ثم كسر بيضة في وعاء منفصل ثم صبه في الماء المغلي. (إذا كنت واثقا أنه يمكنك كسر بيضة من دون تكسير صفار البيض يمكنك أن تفعل ذلك مباشرة
3. أتركه في الماء لمدة دقيقة.. البيضة سوف تتحول بيضاء في شكل كيس.. اخرجه وتركه جانبا.
4. في مقلاة تضاف الزبدة ثم ضع قطع الخبز الفرنسي حتى أنها تشكل قشرة بنية فاتحة. ثم أبقيه جانبا.
5. ثم ضع بضع الطماطم في المقلاة وأطهى حتى يصبح لينا.
6. ثم في مقلاة الحرارة أحر ملعقه زيت زيتون لمدة دقيقتان.. يضاف الثوم والزعتر و الفطر والفلفل. يطهى حتى يصبح الفطر بني ذهبي.
7. ضع البيض مسلوق على الجزء العلوي من الخبز الفرنسي قدمه مع الفطر والطماطم.
8. يرش الملح والفلفل والزعتر و الريحان على رأس البيض
No comments:
Post a Comment